Kvalifikationer

Som klient, kan det være svært at vælge en behandler ud fra et CV eller anden levnedsbeskrivelse. Nedenfor kan du læse mere om mine faglige kvalifikationer.

Min egen skole

Siden 2008, har jeg tilbudt undervisning i Anatomi, fysiologi og sygdomslære. En uddannelse, der er obligatorisk, når man ønsker at RAB godkendes som alternativ behandler eller momsfritages som samme. Til dette formål, skal uddannelsen opfylde de gældende krav fra Sundhedsstyrelsen, hvilket min skole gør.

Blandt mine elever har jeg alt lige fra biopater, kropsterapeuter, akupunktører, massører, zoneterapeuter og dem som gerne vil friske deres viden op igen.

Jeg har desuden samarbejde med følgende uddannelser:

PassuSego Danmark, Institut for Biologisk Medicin, Institut for komplementær Hormonterapi samt Københavns Akupunkturskole.

kaffe-kop2
instuitut-for-biologiske-medicin

Faglig leder

Ved siden af min egen skole, er jeg faglig leder på Institut for Biologisk Medicin, hvor vi uddanner biopater/naturopater og zoneterapeuter. Den faglige ledelse deler jeg med Marianne Palm, der ejer skolen. Min opgave er især, at være opdateret på den seneste viden indenfor ernæring, fedtsyrer, mælkesyrebakterier m.m., så jeg kan formidle videre til de studerende gennem opdatering af studieanvisninger til det relevante fag. Jeg giver studievejledning ved behov samt især når de studerende skal skrive deres afsluttende hovedopgave. Et arbejde som jeg er meget glad for, da det stiller krav til min faglige viden.

Formidling

Sideløbende med de to skoler, skriver jeg også til bladet sund-forskning. Jeg har en fast klumme samt giver input til faglige ting, når der er brug for det. Igen et arbejde, hvor viden giver mere viden.

Ud over det skriftlige, giver jeg input som videoer. Her er emnerne meget forskellige, men igen samme faglige interesse der vejer tungest.

AFTAL DIN TID HOS MIG HER

Skriv dit søge ord og tryk Enter for at søge