Er du træt af forkølelser og vinter?

Plejer din vinter at være lig med forkølelse, sygemeldinger og bare generelt noget som bare skal overstås?

Som biokemiker har jeg et godt overblik over kroppen og mulighed for at give dig råd og vejledning om, hvordan årets mørkeste måneder kan blive rigtig gode, hvor du kan få lyst til at gå ud og trække frisk luft ned i lungerne – uden at spekulere på om det næste der sker for dig er, at du bliver lagt ned med en lungebetændelse.

Gennem et grundigt interview bliver jeg klogere på dine organsystemer og kan på den måde analysere mig frem til, hvilken grundproblematik du slås med. Ved at tage fat om roden, er det lettere at få kroppen til at begynde at bygge sig selv op igen – vinter eller ej.

Hos nogle, kan det være en meget enkel løsning som skal til, fx at stimulere immunsystemet alene, hos andre har udfordringerne stået på så længe de kan huske, hvorfor vinteren kun er starten på forårsforkølelserne, der så fortsætter med høfeber om sommeren osv.  Her vil der være brug for at få set på hele kroppen og ikke kun den kommende forkølelse.

De større problematikker

Især når problemerne har stået på i lang tid og du føler at du har forsøgt ALT, så kan en dybere analyse af din krop være et godt sted at starte. Jeg arbejder nemlig også med biologiske analyser af afføring, spyt, urin og blod, hvor det er muligt at få meget specifikke oplysninger om, hvordan din krop forbrænder, fordøjer – eller mangel på samme, hvordan du kan have belastninger som gør, at symptomerne ikke er nok til at lægen melder dig syg, men hvor de samme symptomer gør, at du bare slet ikke føler dig rask.

Ud over de biologiske prøver, så fotograferer (IR-scanner) jeg også kroppen for inflammationer, hvilket kan være særdeles værdifuldt om du har vedvarende ondt nogle steder, alt lige fra piskesmæld til tarmproblemer eller ”bare” en udmattende træthed i lænden. Scanningen bruger jeg sammen med min øvrige viden, så du kan få en løsning der får dig i den rigtige retning med det samme.

Jeg kan byde ind med en masse, men gør det aldrig uden at spørge dig ad først. Dvs. du får en vejledning i, hvorfor jeg vil anbefale en test, samt hvad denne kan gøre for dig.

Tænker du, at din vinter gerne må blive bedre end sidste år, så send mig en besked på torunn@likam.dk og fortæl mig hvad problemet er. Ved du allerede nu at du bare ønsker min hjælp, så kan du booke en tid på min hjemmeside eller direkte i kalenderen: https://system.easypractice.net/book/biopatisk-konsultation

Min baggrund:

Jeg har godt 12 års erfaring i branchen som biopat suppleret med min solide biokemiske uddannelse fra Københavns Universitet, og arbejder ufanatisk med alt fra kost, vitaminer/mineraler/fedtsyrer og hvad der nu skal til, for at du kan få det bedre. Min praksis bygger især på den videnskabelig dokumentation, men også på både min egen og mine klienters erfaring. Jeg lægger vægt på, at min anbefaling er så enkel som muligt samt, til at indføre i din hverdag.

Indimellem vil det være indlysende at der skal nogle større ændringer til, mens andre gange skal forbedringerne gøres i mindre etaper.

Jeg ser frem til at møde dig!

Skriv dit søge ord og tryk Enter for at søge