Anatomi, fysiologi
og sygdomslære

Har du lige fundet uddannelsen til den bedste behandler eller terapeut i verden, men mangler at få gennemført anatomi, fysiologi og sygdomslære – og helst skulle du have været færdig i går?

 

Så er du kommet til rette sted.

 

Læs enten online og bestem selv tempoet eller tilmeld dig et hurtigt forløb på 10 måneder, hvor du kommer igennem hele pensum, bliver hjulpet med opgaverne samt kan tage eksamen i fire etaper, så forløbet bliver overskueligt.

Færdig på ét år
– eller kun 10 måneder?

Som onlinestuderende hos mig, kan du selv bestemme hvor og hvornår du vil læse. Du kan sende dine opgaver ind til rettelse samt bede om al den hjælp, du måtte få brug for.
En perfekt løsning til dig, som har let ved at strukturere samt ikke mindst, holde strukturen i en hverdag som kan blive omskiftelig.

Trives du bedre med at få hjælp til studiet, vil klasseundervisningen være noget for dig

Er strukturen lagt, men svær at praktisere – trods alle gode intentioner samt opbakning, så kan løsningen blive, at følge et undervisningshold, hvor vi mødes hver tirsdag i 10 måneder.
Jeg gennemgår alt materialet, hvorefter der bliver løst opgaver, tegnet og fortalt, så viden kan sætte sig fast i kroppen – gerne med noget latter undervejs.
Især det sidste er vigtig for hele indlæringen!

Et pensum – to former for undervisning

 • Klasseundervisning
  For hvert semester, er der 8 undervisningsdage á 5 lektioner, alle sammen om tirsdagen, kl. 15 til 20 efterfulgt af en eksamen som afslutning på semestret. De mange lektioner giver tid og plads til at gennemgå materialet grundigt samt arbejde med forståelsen af de forskellige emner.
  Samlet er der 160 lektioner som klasseundervisning samt 140 lektioner som hjemmestudie.
  Pris kr. 18.300,- (inkl. 4 deleksamener)
 • Online undervisning
  Du skaber din egen struktur og læser hvor og hvornår du har tid og lyst. Et godt valg om klasseundervisningen ikke er mulig, eller om du helst bare vil studere hjemmefra.
  Pris kr. 9.000,- (inkl. 4 deleksamener)

Begge kursusformer lever op til Sundhedsstyrelsens krav til RAB godkendelse samt SKATs krav til momsfritagelse.

Jeg har undervist i AFS i mange år. Beståelsesprocenten for mine elever ligger mellem 98 og 100%, hvilket må siges at være rigtig flot!

skull-anatomy
shutterstock_1006897603

Vil du gerne tilmeldes med det samme ?
– eller har du brug for svar på et par spørgsmål, så send mig gerne en mail

Det behøver ikke være kedeligt at studere anatomi 🙂

Jeg har min egen skole, hvor jeg underviser efter Kjeld Bruun Jensens bøger Anatomi og fysiologi – på en anden måde samt Sygdomslære – på en anden måde.

Som elev vil du få du udleveret en studieanvisning med opgaver, der guider dig gennem stoffet. Det store pensum er delt op i fire semester, med hver sin afsluttende eksamen. På den måde kommer du lettere gennem et svært stof – bid for bid.

Du får også adgang til videoer, hvor jeg gennemgår de forskellige emner i tråd med studieanvisningen. Samlet giver det dig gode forudsætninger for at forstå kroppen og dens reaktioner. Skulle du være i tvivl om din egen forståelse af de forskellige emner, kan du altid stille spørgsmål eller indsende de opgaver til rettelse.

Du får ganske enkelt al den hjælp, som du har brug for.

Hvor foregår undervisningen?

Klasseundervisning:

Undervisningen foregår i rul, dvs. du kan altid koble dig på et hold som er i gang, uanset hvilket semester der er tale om. Jeg hjælper dig godt fra start, så du ikke føler dig bagud undervejs.

Undervisningssted: Jyllandsgade 4, 4100 Ringsted
Tidspunkt: tirsdage, kl. 15.00 – 20.00

Startdato for 1. semester: tirsdag den 30. august 2022, kl. 15.00 – der er stadig plads på holdet.

Tilmelding: Send en mail til mig på afs@likam.dk

 

Onlinestudie: starter når du ønsker det – der hvor du befinder dig. Eksamen er dog altid med fysisk tilstedeværelse i Ringsted.

FAQ - find svar på praktiske spørgsmål

Hvilke forudsætninger kræver uddannelsen?

Kun at du har lysten til at lære mere om din egen krop. Blive klog på, hvorfor den arter sig som den gør samt, lære at jonglere rundt i de forskellige organsystemer som kroppen kan deles ind i.

Uddannelsen er obligatorisk for de fleste alternative uddannelser samt, især om du vil RAB godkendes af en forening eller tilbyde dine behandlinger uden moms (momsfritagelse).

Selv om det er en obligatorisk uddannelse, behøver den ikke være kedelig 🙂

Skal jeg betale hele beløbet på én gang?

Nej, det behøver du ikke. Jeg tilbyder, at du kan afdrage rentefrit hen over studiet. Dog skal hele beløbet være indbetalt, inden du får dit eksamensbevis udleveret.

Hvor underviser du henne?

Ølby: Jyllandsgade 4, 4100 Ringsted

Undervisningen er på 8 tirsdage pr. semester i tidsrummet kl. 15 – 20. Dertil en deleksamen pr. semester – også på en tirsdag.

Hvornår kan jeg starte på klasseundervisningen?

Som udgangspunkt vil du starte på 1. semester og få afsluttet de fire semestre i kronologisk rækkefølge. Alternativt er det muligt at starte “skævt” med fx. 2. semester og så tage 1. semester til sidst.
Vælger du at starte på 2. semester, vil der være nogle videoer, der gennemgår hele 1. semester – på den måde kan du sagtens følge med.

Hvornår kan jeg starte på Onlinestudiet?

Du kan starte når som helst.

Du vil læse hjemmefra, indsende opgaver til rettelse og når du er færdig med den tilsendte studieanvisning, kan du komme til eksamen. Da vi stadig har en aktuel Corona-smitte, bliver eksamen aftalt individuelt.

Kommer du langvejs fra, er muligt at studere to semestre af gangen og så tage en dobbelteksamen.
Ønsker du dette, skal du bare give mig besked, så vi kan aftale fremsendelse af næste studieanvisning.

Hvordan bliver der undervist? Semestre, emner osv.

Der er fire semestre, både for online og for klasseundervisningen

For klasseundervisningen er der en klar opdeling i fire semestre, hvor undervisningen strækker sig over 10 måneder.

Til klasseundervisningen møder man ind til undervisning 8 tirsdage fra kl. 15 til 20. Sammenlagt pr. semester er der tale om 40 lektioner med fremmøde. Det enkelte semester afsluttes med en eksamen på en efterfølgende tirsdag. Eksamen er sat til 2 timers varighed, hvilket er god tid til at løse de 12-13 opgaver som eksamen indeholder.
Når du har været igennem de fire semestre og de tilhørende eksamener, er du færdig med uddannelsen.

For onlinestudiet, kører man sit eget løb og det vil være muligt at afslutte studiet hurtigt, alt efter, hvor flittig man er til at studere samt hvornår vi aftaler en eksamensdato. Ellers er studiet opbygget på samme måde som klasseundervisningen med de nævnte fire deleksamener.

Formålet med opdelingen af pensum er, at gøre 1200 sider spiselige ved at dele dem op i bidder på ca. 300 sider pr semester. Opdelingen samt videoer med forklaringer til hvert emne gør det både let og spændende at gennemføre studiet.

Emner

På det første semester gennemgås det grundlæggende om cellen samt vævet, kredsløb og hjerte og til sidst knoglerne i bevægeapparatet, der også inkluderer knogler, muskler og sener.

Andet semester starter med blod og lymfe, hvorefter der fortsættes med lunger og luftveje samt immunforsvaret.

Tredie semester handler om fordøjelsen, kønsorganerne samt forplantningen, hvorefter vi går videre til alt om nyrer og urinveje.

På fjerde semester fordyber vi os i nervesystemet, sanseorganerne, hormonsystemet, stofskiftet samt en gennemgang af vitaminer og mineraler.

Findes der noget mere materiale end studievejledningen?

Jeg har optaget adskillige undervisningsvideoer, så gennemgangen af et emne kan ses igen og igen, hvilket nogle gange er en let vej til forståelse af noget svært.

Jeg har desuden gennem årene samlet så mange billeder og film som muligt til de forskellige organsystemer. Det hele ligger inde på Pinterest, hvor du frit kan klikke mellem opslagstavlerne samt downloade efter behov.

Link til Pinterest

Ny holdstart:
Tirsdag den 30. august 2022, kl. 15 i Ringsted

I 2022 starter et nyt hold op tirsdag den 30. august kl. 15. Der er stadig pladser tilbage på holdet.

Holdet er velegnet til dig, som ønsker fordelen af en undervisning i en fast rytme.
Undervejs er der taget hensyn til skoleferier, juleaften samt andre dage, hvor familien gerne må fylde.

Er du allerede uddannet?

Er du allerede uddannet som zoneterapeut, massør, akupunktør eller andet og kun mangler at blive RAB registreret, så kan du med fordel vælge min undervisning.

Mit tilbud om uddannelse indenfor anatomi, fysiologi og sygdomslære lever op til de gælde krav som Sundhedsstyrelsen stiller til RAB godkendelse samt til de krav som SKAT stiller til momsfritagelse. Mangler du kun sygdomslære? Har du allerede den grundlæggende Anatomi og fysiologi, så kontakt mig gerne for at følge Sygdomslære som enkeltfag på onlinestudiet.

undervisning
Indlæring med strukturForelæsning kan kombineres med opgaver, visualisering samt andet så kroppen inddrages i hukommelsen.

Klasseundervisning

Jeg opretter hold, hvor der i højst er 20 elever. Lokalerne er hyggelige og stemningen god. Undervisningen vil foregå fra tavle, kreativt, som visualisering og hvad der ellers kræves for at få budskabet ud til alle på holdet.

Undervisningen er især for dig, der gerne vil gå lidt længere end til “bare” at kunne stoffet. Du vil gerne lege lidt og få sat flere ord på. Få nogle af organsystemerne til at hænge sammen og se, hvordan de kan samarbejde og påvirke hinanden.
Kurset løber over 4 semestre med en afsluttende eksamen pr. semester. Varigheden er ca. 10 måneder.

Pris for holdundervisning er kr. 18.300,- og vil være inklusiv fire deleksamener.

Er du mere til selvstudier?

Så kan jeg tilbyde et online kursus, hvor du læser hjemmefra. Pensum er det samme som for klasseundervisningen. Som selvstuderende løser du opgaver efter studievejledningen og indsender hovedopgaver til rettelse. Du kommer kun ind på skolen til de fire tilhørende skriftlige eksamener.

Pris for selvstudium: kr. 9.000,- inklusiv de fire deleksamener.

Ung kvinde på Café
Studer hjemmefraHar du tiden samt ikke mindst strukturen til at studere selv, er det en fornøjelse at læse AFS hos mig.

TILMELD DIG KLASSEUNDERVISNING

Skriv dit søge ord og tryk Enter for at søge