Anatomi, fysiologi
og sygdomslære

Jeg opretter hold, hvor der i gennemsnit er 24 elever. Lokalerne er hyggelige og stemningen god. Kurset løber over 4 semestre med en afsluttende eksamen pr. semester. Varigheden er ca. 18 måneder.

Har du en drøm om at blive alternativ behandler?

– Så får du brug for et godt kursus i den basale Anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg tilbyder nu tre kursusformer:

  • Klasseundervisning: til dem der gerne vil møde andre i en hyggelig atmosfære. Materialet bliver gennemgået til undervisningen og eleven foretrækker at løse opgaverne bagefter. Pris kr. 14.000,-
  • Flipp-Classroom: velegnet til dem, der altid er velforberedt og har måske allerede løst opgaverne for længst – dog er der et ønske om at arbejde materialet grundigt ind, sådan måske lidt nørdet. Der er tid til ekstra spørgsmål og kreativt arbejde. Pris kr. 11.000,-
  • Online undervisning: til dem som skal have studiet til at passe ind med rigtig mange andre ting og helst bare vil studere hjemmefra. Pris kr. 8.000,-

Alle tre kursusformer lever op til Sundhedsstyrelsens krav til RAB godkendelse samt SKATs krav til momsfritagelse.

Jeg har undervist i AFS i mange år. Beståelsesprocenten for mine elever ligger mellem 98 og 100%, hvilket må siges at være rigtig flot!

skull-anatomy
Hvor foregår undervisningen?

Al undervisning i København vil foregå på Carl Jacobsens Vej 20, 2. sal, 2500 Valby.

Se gerne efter skiltet for Sund-forskning. Det er i deres lokaler at skolen ligger.

 

Undervisning i Jylland vil være i Ry om efteråret og på Christiansfeld om foråret. Start fra efteråret 2018.

Næste holdstart er hvornår?

Klasseundervisning i Valby: Næste holdstart: tirsdag den 14. august 2018, kl. 17.00

Flipped-Classroom i Valby: 2. semester starter fredag den 7. september 2018, kl. 10.00.

Flipped-Classroom i Jylland: 1. semester starter fredag den 21. spetember 2018, kl. 10.00.

Onlinestudie: starter når du ønsker det.

FAQ

Hvilke forudsætninger kræver uddannelsen?

Kun at du har lysten til at lære mere om din egen krop. Blive klog på, hvorfor den arter sig som den gør samt, lære at jonglere rundt i de forskellige organsystemer som kroppen kan deles ind i.

Uddannelsen er obligatorisk for de fleste alternative uddannelser samt, især om du vil RAB godkendes af en forening eller tilbyde dine behandlinger uden moms (momsfritagelse).

Selv om det er en obligatorisk uddannelse, behøver den ikke være kedelig 🙂

Er det muligt at få rabat?

Ja. Til klasseundervisningen tilbyder jeg kr. 1.000,- i rabat, om du betaler hele beløbet på én gang.

Skal jeg betale hele beløbet på én gang?

Nej, det behøver du ikke. Jeg tilbyder, at du kan afdrage rentefrit hen over studiet. Dog skal hele beløbet være indbetalt, inden du får dit eksamensbevis udleveret.

Hvor underviser du henne?

København: undervisningen foregår på Carl Jacobsens Vej 20, 2. sal 2500 Valby.

Ry: Hotel Ry, Kyhnsvej 2, 8680 Ry.

Christiansfeld: kommer senere.

Hvordan kommer jeg i kontakt med de andre studerende?

Vi har en facebook-gruppe tilknyttet uddannelsen. Den fungerer rigtig godt. Jeg benytter den til at minde om eksamen, fortælle godt nyt fra censor samt lægge viden/filer osv. ud, som har indgået i undervisningen, således at alle studerende kan få glæde af dem – både dem til klasseundervisningen og dem der læser online.

Findes der noget mere materiale end studievejledningen?

Jeg har gennem årene samlet så mange billeder og film som muligt til de forskellige organsystemer. Det hele ligger inde på Pinterest, hvor du frit kan klikke mellem opslagstavlerne samt evt. gemme på din egen.

Link til Pinterest

VIDEOER: jeg er i fuld gang med at optage gennemgang af pensum på video. DVS. du ser videoerne derhjemme og får en lidt anden gennemgang end den i bogen. Så længe at alle videoerne ikke er klar (mangler 3. + 4. semester pr. sommeren 2018), vil du få det valgte kursus til den gamle pris.

Hvornår kan jeg starte på klasseundervisningen/Flipped-Classroom?

Som udgangspunkt vil du starte på 1. semester, men har du mod på det eller har nogle forudsætninger, vil det også være muligt at starte med 2. semester og så tage 1. semester til sidst – efter både 3. og 4. semester. Vælger du at starte på 2. semester, vil det være en fordel at du netop kan se nogle videoer, der gennemgår hele 1. semester – på den måde kan du sagtens følge med.

Det kan også lade sig gøre at læse to semestre samtidig inde i Valby, dvs. 1. og 3. semester om efteråret samt 2. og 4. semester om foråret. Dermed bliver du hurtigt færdig. Dette er dog begrænset til klasseundervisningen.

Der vil ikke være overlap mellem de forskellige undervisningsdatoer.

Hvornår kan jeg starte på Onlinestudiet?

Du kan starte når som helst.

Du vil læse hjemmefra, indsende opgaver til rettelse og når du er færdig med den tilsendte studieanvisning, kan du komme til eksamen. I løbet af året er er faste eksamensdatoer i forbindelse med klasseundervisningen, hvor du kan deltage samt, at du kan benytte de to ekstra datoer, der er lagt ind, så du ikke behøver vente med at afslutte den enkelte studieanvisning.

Går der lang tid, fra at du er færdig med fx del 1, fremsender jeg gerne anvisningen til del 2, så du ikke behøver at gå i stå undervejs.

Hvordan bliver der undervist? Semestre, emner osv.

Der er fire semestre, både for online og for klasseundervisningen

For klasseundervisningen og Flipped-Classroom er der en klar opdeling i fire semestre, hvor undervisningen strækker sig over omkring 18 måneder.

Til klasseundervisningen møder man ind til undervisning et par tirsdage fra kl. 17 til 21 samt en enkelt weekend fra kl. 9.30 til 16.30. Der indlagt webinar undervejs i semestret, så du også kan sidde hjemme i din egen stue og modtage undervisningen via webcam. Sammenlagt pr. semester er der tale om tre tirsdage i Valby, to som webinar, én weekend og så en eksamen på den sidste tirsdag.

Til Flipped-Classroom vil der være tre hele fredage, et webinar og så en eksamen som afslutning.

For online, kører man sit eget løb og det vil være muligt at afslutte studiet hurtigt, alt efter, hvor flittig man er til at studere.

 

Alle eksamener vil være for alle studerende, dvs. både dem som er tilknyttet klasseundervisning, Flipped-Classroom, dem som har sygeeksamen/reeksamen og for dem på online.

At mulighederne er så åbne, gør også, at bliver du forhindret på din ordinære eksamensdag, så har du mulighed for at komme til en ny eksamen indenfor en rimelig tid.

 

Når du har bestået alle fire eksamener, har du også afsluttet uddannelsen i Anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Læs mere om strukturen her: brochure-2018

Emner

På det første semester gennemgås det grundlæggende om cellen samt vævet, kredsløb og hjerte og til sidst knoglerne i bevægeapparatet, der også inkluderer knogler, muskler og sener.

Andet semester starter med blod og lymfe, hvorefter der fortsættes med lunger og luftveje samt immunforsvaret.

Tredie semester handler om fordøjelsen, kønsorganerne samt forplantningen, hvorefter vi går glade videre til alt om nyrer og urinveje.

På fjerde og sidste semester fordyber vi os i nervesystemet, sanseorganerne, hormonsystemet, stofskiftet samt en gennemgang af vitaminer og mineraler.

Undervisningslokaler i New Yorker stil
Samlet brochure for 2018

NYHED! – nu med video

Jeg er ved at optage undervisning af pensum som video. Dvs. at du til alle tre former for undervisning, får en gennemgang af kroppen, der gør det let for dig at forstå materialet.
Da jeg ikke har optaget alt endnu, vil du frem til julen 2018 få videoerne gratis efterhånden som de bliver optaget.
Vil du have et billigt kursus, hvor prisen er inkluderet eksamen, skal du ikke vente alt for længe med at tilmelde dig.
  • Det nye hold i klasseundervisning i Valby, starter op tirsdag den 14. august 2018, kl. 17.00.
  • Flipped-Classroom i Valby starter på 2. semester fredag den 7. september 2018, kl. 10.00. Du er velkommen til at starte her og så tage 1. semester til sidst.
  • Flipped-Classroom i Jylland starter på 1. semester fredag den 21. september i Ry.
  • Online starter når du ønsker det!

Er du allerede uddannet?

Er du allerede uddannet som zoneterapeut, massør, akupunktør eller andet og kun mangler at blive RAB registreret, så kan du med fordel vælge min undervisning.

Mit tilbud om uddannelse indenfor anatomi, fysiologi og sygdomslære lever op til de gælde krav som Sundhedsstyrelsen stiller til RAB godkendelse samt til de krav som SKAT stiller til momsfritagelse. Mangler du kun sygdomslære? Har du allerede den grundlæggende Anatomi og fysiologi, så kontakt mig gerne for at følge Sygdomslære som enkeltfag på onlinestudiet.

undervisning

Klasseundervisning

Jeg opretter hold, hvor der i gennemsnit er 24 elever. Lokalerne er hyggelige og stemningen god. Undervisningen vil foregå fra tavle, kreativt, som visualisering og hvad der ellers kræves for at få budskabet ud til alle på holdet.
Kurset løber over 4 semestre med en afsluttende eksamen pr. semester. Varigheden er ca. 18 måneder. Vil du gerne se datoerne for undervisningen, inden du beslutter dig? De ligger nemlig klar under Praktiske informationer, her på siden.

Pris for holdundervisning: kr. 14.000,- inklusiv de fire deleksamener.

Ønsker du at tage hele uddannelsen på kortere tid, er det muligt at følge to forskellige hold, da jeg har ny holdstart hvert efterår.

Er du mere til selvstudier?

Så kan jeg tilbyde et online kursus, hvor du læser hjemmefra. Pensum er det samme som for klasseundervisningen. Som selvstuderende løser du opgaver efter studievejledningen og indsender hovedopgaver til rettelse. Du kommer kun ind på skolen til de fire tilhørende skriftlige eksamener.

Pris for selvstudium: kr. 8.000,- inklusiv de fire deleksamener.

Ung kvinde på Café
shutterstock_1006897603

NYHED – Flipped-Classroom

Som noget nyt har jeg oprettet hold, hvor klasseundervisning og online kan mødes.

Flipped-Classroom er bl.a. for de studerende, der gerne vil gå lidt længere end til “bare” at kunne stoffet. De vil gerne lege lidt og få sat flere ord på. Få nogle af organsystemerne til at hænge sammen og se, hvordan de kan samarbejde og påvirke hinanden.

Skal du være behandler, vil det være en fordel at deltage på denne undervisningsform. Du vil komme rundt i kroppen, men samtidig vil du lære at tænke rumligt. Hvordan den påvirkes og hvorfor den lige gør – som den nu engang gør.

Undervisningen er stadig over 4 semestre og prisen er i bund: kr. 11.000,- inklusiv de fire deleksamener.

Der bliver oprettet hold både i Jylland og i Valby.

TILMELD DIG KLASSEUNDERVISNING

Skriv dit søge ord og tryk Enter for at søge